Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας, αυτή την περίοδο μαζί με τους δυο του γιους που απέκτησε από τον γάμο του με τη Φαίη Σκορδά.
Ο παρουσιαστής, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, σαρώνει το Ιόνιο με το σκάφος. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με stories που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε στάση στην Κεφαλονιά για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού.
«Αγάπες μεγάλες και παντοτινές» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας ποζάροντας με τη φημισμένη Τασία, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου του νησιού.
Σε άλλο βίντεο που ανέβασε, τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Δημήτρης, φαίνονται στο σκάφος να απολαμβάνουν το καταγάλανο τοπίο στην Ιθάκη. «Τα καλοκαίρια μας» έγραψε ο παρουσιαστής, που έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αγόρια του.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας, το προηγούμενο διάστημα ταξίδεψε με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά στην Ιταλία για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
