Καταλήψεις αρκετών σχολικών μονάδων σε Γυμνάσια και Λύκεια της Πάτρας σήμερα, με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.
Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα δέκα χρόνια πριν, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι από τον καταδικασθέντα για ανθρωποκτονία από πρόθεση Ρουπακιά, μέλος της νεοναζιστικής κλίκας της Χρυσής Αυγής, μένει άσβεστη στην συλλογική μνήμη. Έγινε σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα και αποκάλυψε το πραγματικό, αποτρόπαιο πρόσωπο των φυσικών και ηθικών αυτουργών της εγκληματικής πράξης, συγκλονίζοντας τις δημοκρατικές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου.
Συγκέντρωση το απόγευμα στην Πάτρα για τον Παύλο Φύσσα-Σε καταλήψεις τα σχολεία
