ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωτοσέλιδα

Υπόθεση Γεωργούλη: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις μετά την καταγγελία Χρονοπούλου

Πέρα όμως από αυτήν την καταγγελία, πολύ σύντομα ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής θα κληθεί να αντιμετωπίσει τρείς νέες καταγγελίες που προέρχονται από τους εργαζόμενους στο γραφείο του.

Οι νέες καταγγελίες προέρχονται από εργαζόμενους στο γραφείο του –τότε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Αλέξη Γεωργούλη, ήδη από τους πρώτους μήνες του στις Βρυξέλλες. Η πρώτη υπόθεση αφορά σε ασκούμενη στο γραφείο του, η οποία κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Έβριζε και είχε εξάρσεις»

Μία εκ των νέων καταγγελιών προέρχεται από έναν άνδρα, ο οποίος άνηκε στο μόνιμο προσωπικό του γραφείου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός κατήγγειλε τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Υπήρξε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για εργασιακή κακομεταχείριση από συνεργάτη του περίπου στην αρχή της θητείας του. Έβριζε και είχε εξάρσεις» αναφέρει νέα μαρτυρία για τον Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Πώς αντέδρασε ο Γεωργούλης στην καταγγελία της Χρονοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και στην πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία της κυρίας Χρονοπούλου, έκανε λόγο για «καταφανώς ψευδή και συκοφαντική καταγγελία».

 

«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια.

Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» ανέφερε ο κ. Γεωργούλης.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search