ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια διοργανώνει τη μουσική παράσταση «Η Μαλού στην Κάτω Αχαΐα»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 στις 21:30 στην Παραλία της Κάτω Αχαΐας τη μουσική παράσταση «Η  Μαλού σε συναυλία στην Κάτω Αχαΐα».

Η Μαλού, μία από τις πιο ζεστές και χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς τραγουδιστών έρχεται στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και θα τραγουδήσει τις επιτυχίες της, που συνολικά ξεπερνούν τις 100.000.000 προβολές σε Youtube και Spotify.

Σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, με τραγούδια που το κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τη φωνή της, όπως το «Μια φορά στο Τόσο», «Τους είπες πως», «Αν η Μοίρα μου», «Ώρα να γυρίσεις», «Ποια Ζωή», «Δες με», «Οι Νύχτες οι μοναχικές μου» και το επιτυχημένο ντουέτο «Πόσο Πόσο» και πολλά ακόμα, η Μαλού θα ξεσηκώσει το κοινό και θα σκορπίσει το κέφι στην Κάτω Αχαΐα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες τόσο για το αρχικό αυτοκίνητο που παρέσυρε τη 17χρονη στη  λεωφόρο Αθηνών, όσο και για όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν διεξάγει η αστυνομία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική, καθώς και σήμερα Κυριακή (30.06.2024) θα είναι δύσκολες οι συνθήκες με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να παραμένει . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ανέμελες στιγμές σε ένα πανηγύρι στην Κέρκυρα παραλίγο να καταλήξουν σε τραγωδία για ένα 7χρονο κορίτσι που άγγιξε κατά λάθος τα κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας που γινόταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας γυναίκας, 38 ετών, στο Κερατσίνι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροτομής, η οποία θα δείξει εάν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mια ολοκληρωμένη μελέτη για την διάσωση του περίφημου «ναυαγίου» στη Ζάκυνθο παρουσίασε χθες ομάδα εργασίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτρη Καλιαμπάκο. Στην εκδή
Image
Image

Search