Ξεκινά το Σάββατο 29 Ιουλίου το 1ο πολυθεματικό Φεστιβάλ Ερυμάνθιος Κάπρος στα γραφικά Λαπατοχώρια που σκοπό έχει να δώσει «ξεχωριστή νότα» στις καλοκαιρινές μας βραδιές, μέσα από 15 εκδηλώσεις, μέχρι και τις 20 Αυγούστου.
Μουσικές συναντήσεις, θεατρικές παραστάσεις αλλά και παιδικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε επτά (7) χωριά της περιοχής. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να δοθεί πνοή́ ζωής και αισιοδοξίας αλλά και η ευκαιρία να ενισχυθούν κοινωνικοί δεσμοί και να ανανεωθούν πολιτιστικές παραδόσεις συνδυασμένες με σύγχρονες εκδηλώσεις.
Η αρχή γίνεται με την Ιόνια Ορχήστρα που θα παρουσιάσει την παραγωγή της με τίτλο «ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ» μέσα από την οποία θα ακουστούν τραγούδια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου
