Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Το Σάββατο ο Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Τα πάντα είναι έτοιμα για τον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος» που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025 και διοργανώνεται από τον Δήμο Πατρέων σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πάτρας «Κούρος».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διευθυντής του Αγώνα, Γιώργος Παπανδρεόπουλος «Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και αναγκαστήκαμε να τις κλείσουμε. Στα 5.000 μ. οι συμμετοχές είναι 1.710, στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο 695 και στον παιδικό Αγώνα των 1.000 μ. 445. Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε άλλες 250 εγγραφές. Παρότι το Σάββατο υπάρχουν
πέντε διαφορετικοί αγώνες στην Ελλάδα, βλέπετε ότι είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για τον δικό μας Αγώνα. Η θερμοκρασία φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλή, η διαδρομή είναι επίπεδη με αποτέλεσμα να την προτιμούν πολλοί αθλητές.
Μαζί μας θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Κώστας Σταμούλης, η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Παναγιώτα Βλαχάκη, η ανερχόμενη και
ταλαντούχα, Κατερίνα Κούτλη, η Ανθή Κυριακοπούλου και αρκετοί πρωταθλητές και αρκετές πρωταθλήτριες. Αν η διαδρομή ήταν διαφορετική θα μπορούσαμε να έχουμε και 10.000 κόσμο. Μας το ζητούν πολλοί να κάνουμε διήμερη τη διοργάνωση και να βάλουμε και αγώνα 10.000 μ.. Θα τα δούμε όλα.

Ο κόσμος έχει ανάγκη να αθληθεί μέσω της αερόβιας άσκησης και για σωματική, αλλά και για την ψυχική του υγεία. Νιώθει ότι ξεπερνάει τον εαυτό του. Σημασία δεν έχει μόνο ο πρώτος, αλλά και ο τελευταίος."

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search