Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Θλίψη για τον Ανδρέα Σακελλαρίου - Έδινε πολύμηνη μάχη στο νοσοκομείο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στους στενούς συγγενείς για την απώλεια του παλιού διαιτητή Ανδρέα Σακελλαρίου.

Ο εκλιπών που είχε καταγωγή από το Διακοπτό και ζούσε στο Αίγιο, υπήρξε διαιτητής και έφτασε μάλιστα να αγωνιστεί μέχρι και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Από τη Μ. Εβδομάδα νοσηλευόταν διασωληνωμένος εξαιτίας ενός τραύματος στο κεφάλι από πτώση. Ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Γούτου στο Διακοπτό.

 

Παλιότερα είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Διακοπτού, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και για δήμαρχος Διακοπτού. Ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο, όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές, έπειτα από μία απ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» έκανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. Την έναρξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2024 ξεκινούν από την Τρίτη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για μια ακόμη φορά προσπάθησε με Fake news και ρίχνοντας λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, για το «409»  πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτιρίου του «409» Στρατιωτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με
Image
Image

Search