Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιγιάλεια: Φωτιά στο τρένο στην Ακράτα- Τρόμος για τους επιβάτες

Τρόμος για τους επιβάτες του τρένου στην Ακράτα σήμερα το πρωί από φωτιά που ξέσπασε στη μηχανή.

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπό τον διοικητή Παναγιώτη Πετρόπουλο.

Οι πυροσβέστες έσβησαν γρήγορα την φωτιά πρώτου επεκταθεί κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε όλοι είναι σώοι και αβλαβείς.

 

ΠΗΓΗ aigiovoice

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ισπανίας πέτυχε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Γερμανία στην παράταση χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μερίνο στο 119'. Η ρόχα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά που θα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γερμανία ηττήθηκε στο τέλος κόντρα στην Ισπανία με το γκολ του Μερίνο στο 119', ωστόσο συζήτηση προκάλεσε η φάση στο 107' με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό και πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό! Μετά από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο που βρήκε την Ισπανία και την Γερμανία να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (με τον Βιρτς να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κιλκίς. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search