Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημός Πατρέων: «Κλειστές» οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες την Τετάρτη

Δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά:

 

Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι την Τετάρτη 5 Ιουλίου, από τις 2 μ.μ. μέχρι το τέλος της ημέρας ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμες ΟΛΕΣ οι οικονομικές εφαρμογές του Δήμου, οι ηλεκτρονικές πληρωμές, καθώς και η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου στάθμευσης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ισπανίας πέτυχε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Γερμανία στην παράταση χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μερίνο στο 119'. Η ρόχα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά που θα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γερμανία ηττήθηκε στο τέλος κόντρα στην Ισπανία με το γκολ του Μερίνο στο 119', ωστόσο συζήτηση προκάλεσε η φάση στο 107' με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό και πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό! Μετά από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο που βρήκε την Ισπανία και την Γερμανία να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (με τον Βιρτς να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κιλκίς. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search