Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης αποχαιρετά την Καλλιόπη Σπινέλλη

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής,αποχαιρετά την καθηγήτρια Εγκληματολογίας ΚαλλιόπηΣπινέλλη, που έφυγε από τη ζωή. Όλη η δήλωση :

 

«Έφυγε από τη ζωή η Ομότιμη Καθηγήτρια Εγκληματολογίας Καλλιόπη Σπινέλλη, πλήρης ημερών. Ένας ευγενής άνθρωπος, με πλήρη αφοσίωση στην επιστήμη της και την διδασκαλία των νέων ανθρώπων, με παραγωγική συμμετοχή σε διεθνή fora και οργανισμούς, με αγάπη για τον κάθε δοκιμαζόμενο άνθρωπο, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των εγκληματολογικών σπουδών στη χώρα μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό της ταξίδι».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κιλκίς. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το διήμερο «Φεστιβάλ των Εργαζομένων» που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο των ενοτήτων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο, ολοκλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Λευκάδας, Πρέβεζας και Άρτας πααρέστη το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το έργο, το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search