Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του Μαθηματικού Στέλιου Ζαμπέτη - ΦΩΤΟ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν. Από τα χέρια του έχουν περάσει εκατοντάδες πατρινοί μαθητές που σήμερα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πετυχημένοι επιστήμονες.

Ο Στέλιος Ζαμπέτης έχαιρε της εκτίμησης του συνόλου των συναδέλφων του και τον μαθητών του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα


 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις  έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Βούλας Κεχα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Της κακομοίρας χθες το πρωί στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας στον 3ο όροφο όταν εν μέσω δημοπρασίας για κατάληψη χώρου τραπεζοκαθισμάτων σε μεγάλη πλατεία της Πάτρας, «αρπάχτηκαν» δύο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.   Η ανακοίνωση Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Τετάρτη σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της χώρας μας. Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου, πολύ υψηλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή τους προς την 6η ΥΠΕ τρεις γνωστοί γιατροί που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σημειώνουν το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται με τις μετακινήσεις γιατρών από κρίσιμες ειδικότητ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στους στενούς συγγενείς για την απώλεια του παλιού διαιτητή Ανδρέα Σακελλαρίου.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας έχει σταθερά στο επίκεντρο τις λαϊκέςανάγκες, την αλλαγή της εικόνας της πόλης προς το καλύτερο για τουςκατοίκους της και με βάση αυτή την αρχή, διεκδικεί και υλοποιεί έργακ
Image
Image

Search