Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε η 3η εθελοντική αιμοδοσία στην Πανεπιστημιούπολη του Ε.Α.Π.

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και για 3η φορά, αιμοδοσία στην Πανεπιστημιούπολη του Ε.Α.Π. και  με αφορμή  τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

 

Οι εργαζόμενοι/ες του Ιδρύματος, με προθυμία και γενναιοδωρία αιμοδότησαν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»,  ο οποίος με εθελοντική δράση και προσφορά είκοσι και πλέον χρόνων, υλοποιεί μια σειρά δράσεων για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συνεργασία ιδρυμάτων, φορέων και οργανώσεων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.   Η ανακοίνωση Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Τετάρτη σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της χώρας μας. Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου, πολύ υψηλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τους δύο σεισμούς μεγέθους 4,6 και 4,5 Ρίχτερ, που ταρακούνησαν την Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση στο νησί. Πιο συγκεκριμένα στις 02:50 σημειώθηκε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του, στο διαμέρισμα όπου ζουν, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή τους προς την 6η ΥΠΕ τρεις γνωστοί γιατροί που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σημειώνουν το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται με τις μετακινήσεις γιατρών από κρίσιμες ειδικότητ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στους στενούς συγγενείς για την απώλεια του παλιού διαιτητή Ανδρέα Σακελλαρίου.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας έχει σταθερά στο επίκεντρο τις λαϊκέςανάγκες, την αλλαγή της εικόνας της πόλης προς το καλύτερο για τουςκατοίκους της και με βάση αυτή την αρχή, διεκδικεί και υλοποιεί έργακ
Image
Image

Search