Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ.Ελλάδα: Σε ποια περιοχή "χτύπησε" 40αρι

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στα ηπειρωτικά και την Κυριακή 23/06. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και ήταν ίση με 40.0 °C.

Στο παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Κυριακή 23/06 έως τις 17:00.
Δυτ.Ελλάδα: Σε ποια περιοχή "χτύπησε" 40αρι

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής η αεροπορική βάση «την έχει γλιτώσει και δεν κινδυνεύει». Για μια πολύ δύσκολη κατάσταση κάνει λόγο ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εγκύκλιο προς τις τοπικές διευθύνσεις της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε ο διοικητής, Γιώργο Τσιλιβάκης, ενόψει της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλαπλούς κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες νησιώτες και επισκέπτες με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και δεν είναι μόνο η έλλειψη προ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30.06.2024) στη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Δομοκό στο ύψος της Καμηλόβρυσης. H φωτιά ξέσπασε γύρω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search