Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φίδι μπήκε σε αυτοκίνητο στη Μαιζώνος- Κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Φίδι σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπήκε σύμφωνα με μαρτυρίες, το οποίο είναι παρκαρισμένο στη Μαιζώνος στο ύψος του Ναού της Ευαγγελίστριας. Το φίδι σύμφωνα με τη μαρτυρία ήταν γύρω στο ένα μέτρο και εθεάθη στη Μαιζώνος και στη συνέχεια να μπαίνει στο όχημα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική.Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες είναι κλειστό και αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης πριν λίγο έφτασε στο σημείο και ειδοποιήθηκε εκ νέου η πυροσβεστική στο σημείο ώστε να κάνει επιχείρηση για τον εντοπισμό του, καθώς νωρίτερα δεν ήταν εφικτό μια και το όχημα ήταν κλειστό

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγρια συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού. Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι και . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στην αναστολή του 38χρονου καθ’ ομολογία δράστη του άγριου φονικού με θύμα την 11χρον Βασιλική, έβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
Image
Image

Search