Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βεβήλωσαν και το μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη

Το ΚΚΕ Αχαΐας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Καταγγέλλουμε τη βεβήλωση του μνημείου του Νίκου Μπελογιάννη στην πλατεία Παντοκράτορα από ναζί-φασίστες.

Καταγγέλλουμε επίσης την αστυνομία για την προσαγωγή στελέχους του ΚΚΕ που βρέθηκε στο χώρο του μνημείου για να καθαρίσει τις σβάστικες.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και αποδεικνύουν ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τα στραβά μάτια στους φασίστες και στις θρασύδειλες πράξεις τους.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός, ορθώνουμε αποτελεσματικό τείχος, απέναντι στην ΕΕ, τις αντιδραστικές ιδέες της και το καπιταλιστικό σύστημα που τροφοδοτούν φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, αντιλήψεις και πρακτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να απομονώσουν τους φασίστες, να καταδικάσουν, με τη δράση και με την ψήφο τους, όλους αυτούς που καλλιεργούν το φασισμό και δίνουν άλλοθι στη δράση του.

φωτογραφία από 902.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στην αναστολή του 38χρονου καθ’ ομολογία δράστη του άγριου φονικού με θύμα την 11χρον Βασιλική, έβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος. Όπως είχε αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, θα εργάζονται ταυτόχρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
Image
Image

Search