Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέσω facebook η αποκάλυψη φθορών σε ΙΝ της Πάτρας(ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην σελίδα "Εγλυκάδα" του facebook ο διαμερισματικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γκίρης άγνωστοι έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες στις πόρτες που βρίσκονται οι αποθήκες του Ιερού Ναού Μυροφόρων.

Με βάση όσα αναφέρει

"Οι «άγνωστοι» δεν είναι και τόσο άγνωστοι, αλλά γνωστοί«Καί ενώ περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο εκκλησάκι τών “Μυροφόρων” με εσπερινούς – αρτοκλασίες – θεία κηρύγματα – ποιήματα και γιορτή τής Μητέρας…. δεν έλειψαν και οι παραβατικότητες από τούς γνωστούς – άγνωστους (πού όλοι γνωρίζουμε τελικά). Έτσι λοιπόν την επόμενη μέρα γνωστοί – άγνωστοι επισκέπτες έσπασαν με πέτρες τις αποθήκες του ναού! Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν πάλι κάνει το ίδιο αλλά με τον ναό αυτή την φορά και με λεία το ιερό Ευαγγέλιο!! Και η ζωή συνεχίζεται…. χωρίς να γίνεται κάτι….! ΥΠΟΜΟΝΗ… μόνο αυτό μας έμεινε!!".

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και τον Κρατικό μηχανισμό, από την πρόβλεψη για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς στην Αττική και σε άλλες οκτώ περιφέρειες της χώρας, εν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αν η εθνική Ισπανίας ήταν χάρμα ειδέσθαι στην πρεμιέρα της στο Euro 2024 όπου και φιλοδώρησε με τρία γκολ την Κροατία, στο δεύτερο παιχνίδι της στα γήπεδα της Γερμανίας ήταν ομάδα- . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα τρία λιοντάρια πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 19ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική πάσα του Μπέλιγχαμ στον Γουόκερ και γύρισμα του μπακ της Σίτι στη μι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από σχεδόν αδιάλειπτη παρουσία 14 ετών σε μεγάλες διοργανώσεις, συμμετοχή σε τρεις (οσονούπω τέσσερις) Ολυμπιακούς Αγώνες, οκτώ Παγκόσμια και επτά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» , που διοργανώνει ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία ακόμη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα, αυτή τη φορά κοντά στην περιοχή της Νεάπολης Αγρινίου. Η φωτιά καίει σε αγροτική έκταση  κοντά στη γέφυρα Αχελώου. Επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 10 οχήματα, μία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ. Για την Παρασκευή 21 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικ
Image
Image

Search