Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης μητέρας που ανασύρθηκε νεκρή από τον μόλο της Αγίου Νικολάου

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το TLive, καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας.

Στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, η 48χρονη φαίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της και να το αφήνει στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού της.

Η γυναίκα φοράει μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, επειδή δεν αισθάνεται καλά.

Η 48χρονη διαφημίστρια έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και μία φορά τον μήνα έκανε και μία ένεση.

Αφού πήγε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, έφυγε.

Στις 12:45 αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι.

Μετά τις 13:00, αφού το αυτοκίνητο έχει πέσει ήδη στο λιμάνι, ο γιος της γυναίκας ανέφερε στην κατάθεσή του πως του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν πως η μητέρα του «ήρθε εδώ, δεν ήθελε να μείνει και για να την κρατήσουμε χρειαζόμαστε εισαγγελική εντολή».

Δείτε εδώ το βίντεο

πηγή newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2024, η παρουσίαση του καινοτόμου ημιαυτόνομου μέσου C3PO (Combined Poseidon’s Patras Protection Operator) στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας. . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, απευθυνόμενους στις υποψήφιες μαθήτριες και στους . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την ενοχή, όπως και πρωτόδικα, του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη που κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα την Πάτρα συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2024, η παρουσίαση του καινοτόμου ημιαυτόνομου μέσου C3PO (Combined Poseidon’s Patras Protection Operator) στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας. Η εκδήλωση περιελάμβ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα συμμετοχής στις ευρωκλογές έστειλε από το Αίγιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως είπε η συσπείρωση είναι απαραίτητη «Απευθύνομαι σε όσους ψήφισαν ΝΔ και τώρα μπορεί να μην έχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τους συνοδούς τους που θα ξετυλιχτεί την  Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από τις 18.30 έως τις 22.30 στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν τη
Image
Image

Search