Συγκλονισμένοι είναι στο Γομοστό από το θάνατο δυο συγχωριανών τους. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και μάλιστα αγκαλιασμένο.
Τη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του, ο γιατρός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Όπως αναφέρει, ο Σόλων Αποστολάτος και η σύζυγός του, Γιώτα Νιφόρα, "έφυγαν" από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του, γράφει:
Ενα υποδειγματικό κ πολυαγαπημένο ζευγάρι χωριανών μας κ φίλων απο το Γομοστό,εφυγε αγκαλιασμένο για το αιώνιο ταξίδι.ΣΟΛΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ-ΓΙΩΤΑ ΝΙΦΟΡΑ.Βραβεύτηκε πέρυσι απο τον πολιτιστικό σύλλογο Γομοστού για την προσφορά τους στο χωριό. Δωρεά οικοπέδου για πλατεία κ χώρο πολιτισμού,δωρεά οικοπέδου για επέκταση νεκροταφείου κ.α.Ενεργοί πολίτες κ πολίτες της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.Με θλίψη η τοπική κοινωνία τους αποχαιρετά,ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.
