Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Mεγάλη κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» εν όψει του εορτασμού της ημέρας του νοσηλευτή.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την ενίσχυσή τους με προσωπικό καθώς το νοσοκομείο είναι υποστελεχωμένο.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας θεσμοθέτησε αυτή την ημέρα, για να μας θυμίζει ότι οι Νοσηλευτές είναι “οι ψυχές” των Νοσοκομείων σε όλα τα επίπεδα υγείας.

Σε ανακοίνωση της η "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" τονίζει:
"Ο φετινός εορτασμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αυτής ημέρας, βρίσκει δυστυχώς τον κλάδο των Νοσηλευτών αντιμέτωπους με τα ίδια σχεδόν προβλήματα που είχαν και την προηγούμενη χρονιά, κάτω από τις ίδιες ίσως και χειρότερες συνθήκες δουλειάς και βεβαίως  με τεράστιες ελλιπείς δυνάμεις.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ του 2023 βρίσκει τον ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΑΔΟ, Χωρίς την ένταξή τους στα ΒΑΕ, Χωρίς καμία ουσιαστική μισθολογική αναβάθμιση, χωρίς την ενιαιοποίηση του κλάδου τους, με καθηκοντολόγια που ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στίς διεκδικήσεις τους, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα έναντι των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων, να ζούν και να εργάζονται σε ένα ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, σε ένα ΕΣΥ που αμφισβητείται ο Δημόσιος και κοινωνικός του χαρακτήρας, με εργασιακή ομηρεία  χιλιάδων έμπειρων εργαζόμενων αναγκαίων και απαραίτητων για την ομαλή και σωστή λειτουργία του ΕΣΥ

Γι΄αυτό το νοσηλευτικό προσωπικό, που δεν αναγνωρίστηκε από την πολιτεία, η αυτοθυσία που επέδειξε  κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δικαιούμαστε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε:
• Την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα
• Την αύξηση των μισθών που σε πολλές περιπτώσεις είναι ίσος ή και κατώτερος του κατώτατου μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.
• Την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
•  Ισχυρή Δημόσια Υγεία – Πρόνοια με επαρκή στελέχωση και
   χρηματοδότηση."



Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search