ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόσα: "Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα"

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα (28 χρόνων, 1.91 μέτρα), ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιαννακόπουλου:
"Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι είναι να πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ και να αποδεσμευτείς.

Σε ευχαριστήσα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Εσύ φίλε ενώ σου λένε, ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει.

Έχεις αρ@@@@@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Σου βγάζω το καπέλο. Κάθε καλό σου εύχομαι. Ακόμη κι όταν σε ξανακράξουν, γιατί θα σου πουν ότι δεν θα σε βάζουν ούτε δευτερόλεπτο, αν δεν με ξεακολουθήσεις".

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στις 16:30 της Κυριακής (7/7) ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τη μεταφορά γυναίκας από ορειβατικό μονοπάτι στην περιοχή Καταρράκτες Ηλιοχωρίου Ιωαννίνων. Σημειώνεται ότι η τουρίστρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο πρωθυπουργός απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. "Πανηγυρίζει" για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η χώρα μας έχει γίνει παγκο . . .
LIFE STYLE

Η Ματίνα Νικολάου μιλάει στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά αλλά και γιατί θα έδινε μία δεύτερη ευκαιρία σε όσους κατηγορήθηκαν με το #metoo. Η αγαπημένη . . .
LIFE STYLE

Νέα Σελήνη συμβαίνει κάθε μήνα και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου, ο οποίος είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν και να κοιτάξετε μπροσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλατάνι έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ ρομά και έχουν ειδοποιηθεί αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
Image
Image

Search