ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2024: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2024 είναι γεγονός. Η Αγγλία ζορίστηκε, αλλά στην παράταση έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους Ελβετούς, οι οποίοι απέκλεισαν την Ιταλία. 

Το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό του Euro 2024

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των 16

Σάββατο 29 Ιουνίου

  • Ελβετία - Ιταλία 2-0
  • Γερμανία - Δανία 2-0

Κυριακή 30 Ιουνίου

  • Αγγλία - Σλοβακία 2-1 (1-1 κ.δ.)
  • 22:00 Ισπανία - Γεωργία

Δευτέρα 1 Ιουλίου

  • 19:00 Γαλλία - Βέλγιο
  • 22:00 Πορτογαλία - Σλοβενία

Τρίτη 2 Ιουλίου

  • 19:00 Ρουμανία - Ολλανδία
  • 22:00 Αυστρία - Τουρκία

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα Είναι πραγματικά παράδοξο αυτό που συμβαίνει στον προοδευτικό χώρο, λίγες μέρες μόνο μετά το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών. Παράδοξο και εντελώς αναντίστ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλκιβιάδη Σιαράβα* Οι γυναίκες αναλαμβάνουν σχεδόν τριπλάσια καθημερινή φροντίδα για παιδιά, σπίτια και ηλικιωμένους σε σύγκριση με τους άνδρες. Αυτό αποτελεί σημαντικό εμπό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ποσοστό άνω του 30% καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Οι πολίτες αξιολογούν αρνητικά . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Αίγυπτο για το Προολυμπιακό τουρνουά. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του γνωστού κατασκευαστή Νίκου Καπογιαννόπουλου σε ηλικία 71 ετών. Ο Νίκος Καπογιαννόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
Image
Image

Search