ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ, μεταγραφές: Πούλησε τον Χοσέλου στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς

Επίσημη είναι η μετακίνηση του Χοσέλου στο Κατάρ. Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) την πώληση του Ισπανού επιθετικού στην Αλ Γκαράφα, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η Ρεάλ θα λάβει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου, τα ίδια χρήματα της οψιόν αγοράς του Χοσέλου από την Εσπανιόλ, την οποία οι μερένγκες ενεργοποίησαν την Πέμπτη (27/6).

Ο Χοσέλου από την πλευρά του θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Κατάρ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος.

Ο Χοσέλου με τη φανέλα της Ρεάλ είχε 51 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ πέτυχε 19 γκολ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τουρκία πήρε το τελευταίο "εισιτήριο" για τα προημιτελικά του Euro 2024. Η ομάδα του Μοντέλα επικράτησε 2-1 της Αυστρίας και πλέον περιμένει την Ολλανδία στις οκτώ καλύτερες ομάδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέχρι και πάρτι γενεθλίων είχε στήσει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Σταυρακίου Ιωαννίνων η εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών, κινη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα (28 χρόνων, 1.91 μέτρα), ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεωρείται – και όχι κατ’ υπερβολή – ένας από τους πιο ταλαντούχους 16χρονους του πλανήτη. Δείγματα γραφής και προόδου συνεχή για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Όχι μόνο ως στέλεχος των φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: "Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
Image
Image

Search