ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Σλούκας: «Ράψαμε το 7ο αλλά βασικός στόχος πλέον το πρωτάθλημα»

Ο Παναθηναϊκός είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, αφού έφθασε στην κορυφή της Euroleague τη σεζόν 2023-24, με τον Κώστα Σλούκα να ηγείται της προσπάθειας των “πρασίνων” προς το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στην άφιξη της ομάδας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Σλούκας ήταν και πάλι το κεντρικό πρόσωπο και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς του “τριφυλλιού” που επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων στην ομάδα.

Ο Σλούκας άκουσε τον κόσμο να φωνάζει “το κάναμε κι αυτό, σηκώσαμε το 7ο με Σλούκα αρχηγό” και απάντησε δίνοντας το σύνθημα για το πρωτάθλημα. «Παιδιά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ράψαμε το 7ο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη από την πρώτη μέρα. Αλλά ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και για αυτό θα παλέψουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για τους επιβάτες του τρένου στην Ακράτα σήμερα το πρωί από φωτιά που ξέσπασε στη μηχανή. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπό τον διοικητή Παναγιώτη Πετρόπουλο. Οι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου την προσεχή Τετάρτη. Αναλυτικά:   Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι την Τετάρτη 5 Ιουλίου, από τις 2 μ.μ. μέχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής,αποχαιρετά την καθηγήτρια Εγκληματολογίας ΚαλλιόπηΣπινέλλη, που έφυγε από τη ζωή. Όλη . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Σβόλη αναφέρει: Οι συντάκτες των ανακοινώσεων της Δημοτικής Αρχής ή δεν θέλουν να αντιληφθούν την πραγματικότητα ή αρέσκονται στη συκοφαντία και δυσφήμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για τους επιβάτες του τρένου στην Ακράτα σήμερα το πρωί από φωτιά που ξέσπασε στη μηχανή. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπό τον διοικητή Παναγιώτη Πετρόπουλο. Οι πυροσβέστες έσβησαν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου την προσεχή Τετάρτη. Αναλυτικά:   Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι την Τετάρτη 5 Ιουλίου, από τις 2 μ.μ. μέχρι το τέλος της ημέρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής,αποχαιρετά την καθηγήτρια Εγκληματολογίας ΚαλλιόπηΣπινέλλη, που έφυγε από τη ζωή. Όλη η δήλωση :   «Έφυγ
Image
Image

Search