ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του F-4! "Πάτησε" τη Φενέρ

Με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα και δεν έδωσε ούτε σπιθαμή ελευθερίας στη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός AKTOR ποδοπάτησε την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (73-57) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με άμυνα που έτρωγε σίδερα και τρομερή πνευματική ετοιμότητα υπέταξε τη Φενέρμπαχτσε έναν απολαυστικό -αμυντικά κατά βάση- ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της EuroLeague (73-57) στην Uber Arena. Μετά από δεκατρία χρόνια (τότε στη Βαρκελώνη), ο Παναθηναϊκό AKTOR θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 7ο αστέρι στη φανέλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Σλούκας 4 (0/3 τρίποντα), Παπαπέτρου 9 (1), Γκραντ 13 (4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/3 βολές), Ναν 14 (2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη), Λεσόρ 17 (6/10 δίποντα, 5/10 βολές, 10 ριμπάουντ, 5 λάθη), Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 6 (3 ασίστ), Χουάντσο 3 (1), Μήτογλου 2 (4 ριμπάουντ).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Γιασικεβίτσιους): Μότλι, Γουίλμπεκιν 2 (1/10 σουτ, 4 λάθη), Σανλί 7 (1), Παπαγιάννης 3 (1), Χέιζ-Ντέιβις 14 (2/6 τρίποντα), Μπιμπέροβιτς 4, Πιερ, Γκούντουριτς 10 (2/6 τρίποντα), Ντόρσεϊ 2 (0/2 τρίποντα), Καλάθης 5 (1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη), Σέστινα 10 (2).

sport24

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφο, μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγούνται σήμερα (26/6) για να απολογηθούν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού που συνελήφθησαν από κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας ως υπαίτιοι της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να κλείσει το καθημερινό φύλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός ενός 4χρονου κοριτσιού από την Τουρκία, πάνω στο οποίο έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη λήξη του φετινού εργαστηρίου του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων με θέμα, «Αστικοί Λαχανόκηποι»,  τιμητικοί καλεσμένοι ήταν το ΚΑΔΠ ΜΕΑ - ΚΟΜΑΙΘΩ, όπου τα παιδιά σε ρόλο… γεωπόνου συγκό
Image
Image

Search