ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aγώνες στίβου "Βασίλης Σεβαστής" στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Οι 2οι αγώνες στίβου «Βασίλης Σεβαστής» θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Στίβου Αθλόραμα Πάτρας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Σεβαστή, που διατέλεσε πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει:

Οι Αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο Βασίλη Σεβαστή, παλαιό Πρωταθλητή του Στίβου και Μεσογειονίκη που μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας συνέχισε να είναι κοντά στον Στίβο και πάντοτε σε θέσεις παραγωγικού αθλητισμού. Από Προπονητής Στίβου σε Σωματεία της Πάτρας μετά το 1976, Διευθυντής του Εθνικού Σταδίου της Πάτρας στη συνέχεια, Τεχνικός Σύμβουλος της Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου από το 1984 και μετέπειτα Υπεύθυνος Προπονητής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ και ολοκλήρωσε την προπονητική του διαδρομή ως Εθνικός Προπονητής Στίβου. Στη διαδρομή του αυτή και με αρχή το 1984 ήταν ο βασικός συντελεστής της σύνταξης του αθλητικού Σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τον Στίβο που με βάση αυτόν τον Σχεδιασμό ήρθαν οι Χρυσές σελίδες του Αθλήματος. 

Από το 1997 μέχρι το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος και από το 2012 μέχρι και τον θάνατό του τον Απρίλιο του 2021 Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, προσφέροντας μόνο πλούσιο και θετικό έργο για τον Στίβο με αυτήν την Διοικητική του ενασχόληση.

Στους Αγώνες αυτούς, που θα έχουν πλούσια συμμετοχή περισσότερα από 90 Σωματεία Πανελλαδικά, με τις δηλώσεις  συμμετοχής, πλέον των 500 αθλητών κ΄ αθλητριών, θα διεξαχθούν 25 αγωνίσματα στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, Κ18 & Κ16. Οι διοργανωτές βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκαν να μην δεχτούν όλες τις συμμετοχές (οι οποίες ξεπέρασαν τις 600), λόγω του χρόνου διάρκειας των αγώνων,

Οι συμμετοχές είναι αναρτημένες ROSTER ATHLETICS και το site  του ΣΕΓΑΣ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφο, μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγούνται σήμερα (26/6) για να απολογηθούν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού που συνελήφθησαν από κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας ως υπαίτιοι της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να κλείσει το καθημερινό φύλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός ενός 4χρονου κοριτσιού από την Τουρκία, πάνω στο οποίο έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη λήξη του φετινού εργαστηρίου του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων με θέμα, «Αστικοί Λαχανόκηποι»,  τιμητικοί καλεσμένοι ήταν το ΚΑΔΠ ΜΕΑ - ΚΟΜΑΙΘΩ, όπου τα παιδιά σε ρόλο… γεωπόνου συγκό
Image
Image

Search