Τρουφάκια από κουραμπιέδες

Υλικά για 6 άτομα

    20 κουραμπιέδες
    25 γραμμάρια κουβερτούρα
    2 ½ κ.σ. μαργαρίνη
    4 κ. γ. κακάο

Εκτέλεση

    Θρυμματίζετε αρχικά τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το κακάο.
    Λιώνετε τη μαργαρίνη και μόλις είναι έτοιμη ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα.
    Μόλις λιώσει η κουβερτούρα περιχύνετε το μείγμα πάνω από τους κουραμπιέδες και ανακατεύετε.
    Τέλος, αφήνετε για μισή ώρα τη ζύμη στο ψυγείο ενώ στη συνέχεια πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τρούφα ή με κακάο.