ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο αδελφός του Προέδρου των Αραχωβιτίκων κατέθεσε αίτημα στο Δήμο για τα ...τρις του Σώρρα!

Απίστευτο έγγραφο κατατέθηκε στον Δήμο Πατρέων με αποδέκτες τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον κάτοικο Αραχωβιτίκων Ανδρέα Μιχαλόπουλο, ο οποίος μάλιστα είναι αδελφός του Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραχωβιτίκων Κώστα Μιχαλόπουλου!

Στο έγγραφό αυτό, που αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News.gr ο κ. Μιχαλόπουλος θέτει ερωτήματα προς τον Δήμο Πατρέων "για τα τρις του Αρτέμη Σώρρα"!

Έγγραφο που μάλιστα πρωτοκολλήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στις 24 Αυγούστου του τρέχοντος έτους! Πριν από μόλις 5 ημέρες δηλαδή!

O κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος, που έστειλε το σχετικό αίτημα για τα τρις του Αρτέμη Σώρρα στο Δήμο Πατρέων, σε παλαιότερη κινητοποίηση της "Ελλήνων Συνέλευσις"

 

Στο έγγραφό αυτό, που αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News.gr ο κ. Μιχαλόπουλος θέτει ερωτήματα προς τον Δήμο Πατρέων "για τα τρις του Αρτέμη Σώρρα"!
Πού όπως σημειώνει, έχουν ήδη διατεθεί «για την ανάπτυξη των Δήμων της Ελλάδας» και ρωτάει εάν πράγματι είναι αλήθεια κάτι τέτοιο! Υπονοώντας φυσικά, γιατί και ο Δήμος Πατρέων δεν επωφελείται από αυτή την ευκαιρία…

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος είναι ενεργό μέλος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, του οποίου Πρόεδρος ως γνωστόν είναι ο Αρτέμης Σώρρας.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κ. Μιχαλόπουλος στο αίτημά του, που μάλιστα πρωτοκολλήθηκε (!) στις 24 Αυγούστου από τον Δήμο Πατρέων, αναφέρει:


«Με πληρεξούσιο του Δημάρχου Τροιζηνίας προς τον Αρτέμη Σώρρα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει δεσμευτεί ένα τεράστιο ποσό ύψους 2.3 τρισεκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη των Δήμων της Ελλάδος!»


Μάλιστα ο αδελφός του Προέδρου των Αραχωβιτίκων σημειώνει:

«Ως Δημότης του Δήμου Πατρέων και ως δημότης Αραχωβιτίκων βιώνω καθημερινά, την φτωχοποίηση και την εγκατάλειψη της Κοινότητας Αραχωβιτίκων με εκατοντάδες άλυτα προβλήματα, για τα οποία ο Δήμος Πατρέων έχει ενημερωθεί επανειλημμένα με αιτήματα των πολιτών  που έχουμε καταθέσει και για τα οποία δεν έχετε πράξει τίποτε, με πρόσχημα την έλλειψη χρημάτων»


Μένει να δούμε εάν ο Δήμος Πατρέων, από τη στιγμή που πρωτοκόλλησε το εν λόγω αίτημα, θα το θέσει σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού όπως αναφέρεται στο έγγραφο, απευθύνεται και στους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων.