Brownies

Υλικά
250 γραμμάρια Βιτάμ Soft (εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν: Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι ή Βιτάμ soft light)
130 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 γραμμάρια ζάχαρη
80 γραμμάρια κακάο
3 μέτρια αυγά
15 ml κονιάκ
80 γραμμάρια καρύδια χοντροσπασμένα
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 βανίλια

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί βάζουμε το Βιτάμ να λιώσει, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο κοσκινισμένο, την κανέλα και το αλάτι.
Αποσύρουμε και αφήνουμε 4-5 λεπτά, για να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Προσθέτουμε στο μείγμα το κονιάκ, το αλεύρι και, αφού ανακατέψουμε πολύ καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια.
Σε ένα μέτριο ταψί 20×20 στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μείγμα, ψήνουμε τα brownies στους 175°C για περίπου 25-30 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά, για να κoπούν τέλεια τα brownies και τα τεμαχίζουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.