Πάτρα: Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, πατέρας 4 παιδιών είναι ο άτυχος χειριστής που καταπλακώθηκε από τοίχο

15.56

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος από τα Βραχναίικα, ηλικίας 50 ετών περίπου, είναι ο χειριστής μηχανήματος, τύπου τσάντας που καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε στο πλαίσιο εργασιών που εκτελούσε σε παλαιό σπίτι στα Τσουκαλέικα Αχαίας.

Ο άτυχος χειριστής ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η οικογένειά του, συγγενείς και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος της ζωής του.

13.45

Ένας 50χρονος από τη Δυτική Αχαία - χειριστής μηχανήματος  είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια εργασιών σε παλαιό σπίτι στα Τσουκαλέικα Αχαίας. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 4 παιδιών. Οι εργασίες κατεδάφισης γίνονταν σε σπίτι κάτω από την εκκλησία των Τσουκαλείκων. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες προς το παρόν, αποκολλήθηκε  τοίχος και καταπλάκωσε τον 50χρονο.

 Νεότερα  1.30΄

Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που σήμερα  το μεσημέρι, σύμφωνα με τις  πληροφορίες, καταπλακώθηκε από τοίχο στα Τσουκαλέικα.  Ο άνδρας εκτελούσε εργασίες.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένας άνδρας μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντο Υγείας Κάτω Αχαΐας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς φέρεται να  πλακώθηκε από τοίχο  στην περιοχή των Τσουκαλείκων .