«Είσαι …τσουτσουνοπαίκτης!» Ύβρεις πελαγωμένου Πελετίδη αντί απαντήσεων, στην απολογία του για τη βίλα (video)

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ACHΑIA NEWS.GR ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ- ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ

 

Σε καφενείο μετέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων ο κ. Πελετίδης, με πεζοδρομιακές εκφράσεις, όπως αυτή που εκστόμισε πάνω στη πασίδηλη σύγχυσή του, κατά συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τον από μικροφώνου  «τσουτσουνοπαίκτη»!
Η απολογία του Δημάρχου εξαντλήθηκε σε προσωπικές επιθέσεις, χωρίς να αντιτάξει ούτε μία ουσιαστική απάντηση, απέναντι στις καταιγιστικές ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για τη βίλα της οικογένειάς του στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων.

Ήταν φανερό,  ότι ο κ. Πελετίδης, έχασε την ψυχραιμία του, δεν είχε τίποτα να πει για το συγκεκριμένο θέμα για να διαψεύσει έστω και στο ελάχιστο, το ρεπορτάζ του Achaia News.gr

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ NTOKOYMENTA ΤΟΥ ACHAIA NEWS.GR

Χαρακτηριστικό του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο περιήλθαν ο κ. Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοί του, είναι το γεγονός, ότι δεν τόλμησαν να παρουσιάσουν στο Σώμα ούτε ένα (!) έγγραφο του Δήμου Πατρέων, που να καταρρίπτει τις αποκαλύψεις του Achaia News.gr!


O Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν τόλμησαν να αντικρούσουν τις τεκμηριωμένες αποκαλύψεις του Achaia News.gr, αφού δεν είχαν το θάρρος να προσκομίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε ένα έστω και ανεπίσημο χαρτί του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα!

Επιβεβαιώνοντας έτσι στο ακέραιο τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα του Achaia News.gr

Ο κ. Πελετίδης όντας εμφανώς σε άμυνα, έχασε τον έλεγχο και ως άλλος ...Δον Κιχώτης περιορίστηκε σε υπονοούμενα για αόρατους …συνωμότες,  καθώς και σε αήθεις ύβρεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Απευθυνόμενος σε συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης τον χαρακτήρισε «τσουτσουνοπαίκτη» για να προκληθεί ένας απίστευτος χαμός στην αίθουσα Συνεδριάσεων!
Μπροστά στη γενική κατακραυγή, ο κ. Πελετίδης αναγκάστηκε αρχικά να το αποσύρει και μετά τις διαμαρτυρίες της Αντιπολίτευσης, να ζητήσει και συγγνώμη από το Σώμα!


Ακολούθως το λόγο πήρε οργισμένος ο κ. Χρήστος Μπακαλάρος της «Νέας Πόλης» που ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Πελετίδη, για να του διευκρινίσει εάν ο χαρακτηρισμός «τσουτσουνοπαίκτης» που εκστόμισε απευθυνόταν στον ίδιο.


Ο κ. Πελετίδης προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση είπε ότι δεν εννοούσε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο,  αν και ήταν φανερό ποιον κοιτούσε μέσα στην αίθουσα όταν το έλεγε…
Πάντως ο κ. Μπακαλάρος για …καλό και για κακό φρόντισε να απαντήσει στον κ. Πελετίδη: «Εάν το είπες για μένα, στο επιστρέφω το «τσουτσουνοπαίκτης»!


Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκτροπή του κ. Πελετίδη, για την οποία μετά τη γενική κατακραυγή, αναγκάστηκε να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη»!
Παρατηρείστε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, που όταν ακούει τις ύβρεις Πελετίδη ...πετάγεται από τη θέση της και φαίνεται σαν να κτυπάει στο πόδι τον κ. Πελετίδη για να τον …συνεφέρει:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ