Παραδοχή Πελετίδη για τη βίλα στα Αραχωβίτικα: «Ναι, είναι δική μας»! Και επίθεση στο Achaia News γιατί το …αποκάλυψε!


Χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες από την αποκάλυψη του Achaia News.gr για τη βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα και ενώ εν τω μεταξύ έχει «καταρρεύσει» το διαδίκτυο από τα σχόλια και τις οργισμένες αντιδράσεις των Πατρινών πολιτών, για να αντιδράσει επιτέλους ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης!
Όπως μάλιστα λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες οι συσκέψεις της Δημοτικής Αρχής από το μεσημέρι που έγινε η αποκάλυψη μας ήταν απανωτές, προκειμένου να συνταχθεί η τελική ανακοίνωση και αυτό έγινε πάντως  μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το site μας.


Και μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, επιβεβαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις του Achaia News.gr:


-Παραδέχεται ότι η βίλα είναι του Δημάρχου (την αγόρασε η σύζυγος του αναφέρει. Δηλαδή, ο ίδιος δεν γνώριζε τι εξοχικό σπίτι αγόραζε η σύζυγός του και σε ποιο περιβάλλον είναι ενταγμένο;)
-Παραδέχεται επίσης ότι δεν την έχτισε, αλλά την αγόρασε έτοιμη, όπως ακριβώς αποκάλυψε και το site μας.
 
Απλά, διαψεύδει, ότι στο σπίτι υπάρχει και πισίνα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την δίοδο των πολιτών στη θάλασσα των Αραχωβιτίκων και την ουσία της υπόθεσης.

 

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Κατά τα άλλα, δεν βγάζει μιλιά και δεν αφιερώνει ούτε μία γραμμή, για την …ταμπακιέρα ο κύριος Δήμαρχος:
Δεν απαντάει δηλαδή στα εξής αμείλικτα ερωτήματα, που αυτόματα προκύπτουν:  


-Η βίλα του, αποκόπτει ή όχι την πρόσβαση των Πατρινών δημοτών του, προς την παραλία Αραχωβιτίκων όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι;

-Έχουν άδικο οι κάτοικοι, είναι λανθασμένη η καταγγελία τους; 

-Γνώριζε ή όχι ο κύριος Δήμαρχος, όταν όπως σημειώνει  η σύζυγός του αγόραζε την βίλα, ότι μαζί με άλλες όμορες οικίες αποκόπτουν την δίοδο των πολιτών στην παραλία των Αραχωβιτίκων;    

-Γιατί μέχρι τώρα δεν είχε κάνει καμία δημόσια παραδοχή ή δεν είχε προβεί σε καμία είδους αντίδραση για το θέμα, παρά τις κατά καιρούς διαμαρτυρίες και δυσμενή σχόλια  των πολιτών;

 

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ


Όπως φαίνεται, τώρα λύνεται το ..μυστήριο της σιωπής του κατά τα άλλα λαλίστατου δημάρχου Πατρέων! Δεν απαντά όμως, στο τι προτίθεται να κάνει:
-Θα συνεχίσει να εμποδίζει με τις μάντρες του την πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Αραχωβιτίκων;
-Τι θα γίνει σε περίπτωση κινδύνου;;;

 

H ANAKOΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ACHAIA NEWS.GR

"Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.
Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.
Η περίφημη «βίλα» έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό  σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων.
Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.
Όσο για «πισίνες» κλπ αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.
Ο πατραϊκός  λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες.".

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ACHAIA NEWS.GR ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

Σε ό,τι αφορά στον αξιόποινο χαρακτηρισμό «συκοφάντες» που μάς αποδίδεται στην ανακοίνωση του Δήμου, απαντάει αυτομάτως η ίδια η παραδοχή της Δημοτικής Αρχής στις αποκαλύψεις του Achaia News.gr!


Σε κάθε περίπτωση, είναι τιμή για τους δημοσιογράφους του Achaia News.gr, να μάς υβρίζει η κάθε λογής εξουσία.

Γιατί το Achaia News,gr λογοδοτεί αποκλειστικά και μόνο στους πολίτες και όχι στους εκάστοτε κυβερνώντες.

Πάντως ένα είναι σίγουρο: Η συνέχεια προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα...