Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου, μετά από παρεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, της Τροχαίας και της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με καλύτερη ροή και αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει ξεπεραστεί η δυσλειτουργία που είχε προκύψει, από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. 

Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου και στις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού, που οδηγούν προς Κόρινθο και Πάτρα, δημιουργώντας "ουρά" σχεδόν 1 χιλιομέτρου.

Συνεχίζεται από άνδρες της Πυροσβεστικής και από το προσωπικό της Ολυμπίας Οδού, η επιχείρηση διάνοιξης της εθνικής  οδού, με ειδικά μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού να επιχειρούν στο σημείο.
Προσπαθούν να καθαρίσουν τη ΛΕΑ προς Κόρινθο από τα φερτά υλικά, ώστε να απεγκλωβιστούν τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί στο 29,5 χλμ και  

Μάλιστα, λίγο μετά τις 16:00 έκλεισαν και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.

Εκατονάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, ή κινούνται σημειωτόν, δημιουργώντας ένα απίστευτο κομφούζιο και ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Συνεργεία της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήναα και στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.