Χιονίζει σε Καλάβρυτα -Περιστέρα - Ορεινή Ναυπακτία - Εκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων

Η μετεωρολογική Βόμβα που αναμενόταν να πλήξει απο τις πρώτες απογευματινές ώρες και τη Δυτική Ελλάδα, πλήττει ήδη πολλές περιοχές της Αχαϊας και της Ναυπακτίας.

Στην Ορεινή Αιγιάλεια αλλά και στον Ορεινό όγκο των καλαβρύτων έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει, ενω έντονη είναι η χιονόπτωση στην επαρχιακή οσό Περιστέρας - Καλαβρύτων και Χαλανδρίτσας - Καλαβρύτων.

Ο Υδράργυρος απο τις 2.00 μετά το μεσημέρι έκανε "βουτιά" και στην πόλη της Πάτρας καθώς ο χιονιάς πλήττει και την πρωτεύουσα της Αχαίας . Το θερμόμετρο αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Πάτρας δείχνει 4 βαθμούς με αισθητή θερμοκρασία προσώπου σύμφωνα με την ΕΜΥ τον -1.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προχώρησε πριν απο λίγο σε έκτακτη ανακοίνωση για ακράια καιρικά φαινόμενα στην πόλη της Πάτρας.

Στα καλάβρυτα χιονίζει ενω ο υδράργυρος έπεσε στους - 2 με την ΕΜΥ να προβλέπει πολικές θερμοκρασίες το βράδυ και τις νυχτερινές ώρες

Ναυπακτία

Στον ορεινό όγκο της Ναυπακτίας χιονίζει και το θερμόμετρο ε΄χει πε΄σει ήδη στους -2 ρνω για το βράδυ αναμένεται πτώση στους -5 και τη νύχτα σους -8.