Έκθεση στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς από το ΔΙΕΚ Πάτρας

Το ΔΙΕΚ Πάτρας καλεί σε ανοικτή εκδήλωση τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής στην έκθεση – αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στις 18:30, ενώ οι ώρες λειτουργίας για το κοινό θα είναι από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας, στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων Σχέδιο-Χρώμα-Σκίτσο, Γραφιστική και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Μακέτας δημιούργησαν μία εικαστική ενότητα αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά.

Αφορμή για το έργο αυτό αποτέλεσε η κήρυξη του Δημάρχου Πατρέων του έτους 2019 ως έτος αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά –καθώς συμπληρώνονται 160 χρόνια από τη γέννησή του.

Πρόθεσή του ΔΙΕΚ Πάτρας είναι η συνεργασία στις δράσεις της Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας και επικοινωνίας του έργου που παράγεται στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Πάτρας με την τοπική κοινωνία.