Γυρίσματα ταινίας στην Πάτρα! Δείτε ποιος γνωστός Πατρινός πρωταγωνιστεί! Γιος πρ. υπουργού ο σκηνοθέτης! (αποκλειστικές φωτο)

 

Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αρχίζουν τα γυρίσματα στην άνω πόλη, μιας νέας ταινίας που  υπογράφει ο νέος και πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης  Σπύρος Μαυραγάνης, η οποία προορίζεται για ευρωπαϊκά φεστιβάλ!
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία θα έχει τίτλο «Όταν οι πελαργοί ξανάρθουν»

Ας σημειωθεί, ότι ο σκηνοθέτης είναι γιος του Πατρινού πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.


Πρωταγωνιστεί ο γνωστός Πατρινός κομμωτής και ταλαντούχος ηθοποιός Σάκης Κλήρης, που έως σήμερα έχει προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό καταπληκτικές ερμηνείες σε διάφορες θεατρικές σκηνές της πόλης μας και μάλιστα σε απαιτητικούς ρόλους. Μάλιστα έχει συμμετάσχει με επιτυχία και στο παρελθόν ως ηθοποιός και σε άλλη κινηματογραφική παραγωγή.

Βασικό ρόλο στην ταινία, έχει ο σημαντικός και έμπειρος Πατρινός ηθοποιός Αντώνης Μπαρμπετάκης, ενώ μαζί τους παίζουν ακόμα οι γηγενείς ηθοποιοί:

Μιχάλης Κατσούδας, Λένα Νάτση, Νίκος Καβαρατζής Κωνσταντίνος Τομαράς, Μαρικώνστα Καρυτινού και μαζί τους Αθηναίοι συνάδελφοί τους.

Ο ταλαντούχος Πατρινός ηθοποιός Σάκης Κλήρης, με την πρωτοεμφανιζόμενη στην μεγάλη οθόνη Μαρικώνστα Καρυτινού και τον σκηνοθέτη της ταινίας Σπύρο Μαυραγάνη.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Οι συντελεστές της ταινίας είναι οι:
Σπύρος Μαυραγάνης (Σκηνοθέτης - Μοντέρ)
Χάρης Καλαϊτζίδης (Σεναριογράφος)
Ανδρέας Δρυμιώτης (Διεύθυνση Φωτογραφίας)
Τάσος Μπέλεσης (Οπερατέρ)

Εκ των βασικών συντελεστών της ταινίας, από πάνω αριστερά: Κωνσταντίνος Τομαράς, Σπύρος Μαυραγάνης Αντώνης Μπαρμπετάκης Χάρης Καλαϊτζίδης, Ανδρέας Δρυμιώτης, Νίκος Καβαρατζής.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Πρόκειται για ένα καλοστημένο ψυχολογικό δράμα.

Αναφέρεται στην διαφορά  και στην σκέψη των γενεών, με εξεταστικά μηνύματα για την ψυχική ισορροπία την αγάπη, την εγκατάλειψη, την μοναξιά και τις αλλεπάλληλες αναμνήσεις που άλλοτε τον άνθρωπο τον λυτρώνουν και άλλοτε τον τραυματίζουν ψυχικά.