Ρολό σφολιάτας γεμιστό με τυρί κρέμα, αλλαντικά και κολοκυθάκι

Υλικά:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 2 μικρά κολοκυθάκια
  • 10 φέτες ωμοπλάτη
  • 6 φέτες μπέικον καπνιστό
  • 1 κουτί τυρί μαλακό 
  • Κασέρι τριμμένο
  • Σουσάμι για πασπάλισμα
  • 1 αυγό
  • λίγο γάλα

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο πάνω – κάτω αντιστάσεις στους 200 βαθμούς.Απλώνουμε το 1ο φύλλο έτσι ώστε να έχουμε μπροστά μας τη μία από τις μεγαλύτερες πλευρές του και το ανοίγουμε με τον πλάστη.
  • Απλώνουμε το μισό μαλακό τυρί σε όλη την επιφάνεια αφήνοντας 1 με 2 δάχτυλα περιθώρια στις 4 πλευρές του. Από επάνω τρίβουμε το 1 κολοκυθάκι αφού πρώτα το πλύνουμε καλά και το σκουπίσουμε.
  • Στρώνουμε τα αλλαντικά μας, κόβουμε το μπέικον και το βάζουμε από επάνω και ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το μοιράζουμε εδώ και εκεί. Ρίχνουμε μπόλικο κασέρι τριμμένο.
  • Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό προσεχτικά. Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας και τοποθετούμε το ρολό προσέχοντας η ένωση να πάει από κάτω. Χαράζουμε με μαχαίρι κοφτερό πλάγια όλο το ρολό (εγώ χρησιμοποιώ τον κόφτη της πίτσας).
  • Χτυπάμε το αυγό με το γάλα και περνάμε όλη την επιφάνεια του ρολού με το πινέλο.

Τέλος, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα. Επαναλαμβάνουμε και με το άλλο φύλλο την ίδια διαδικασία.