Αναζητά γκρίζους τοίχους για τα έργα τέχνης του, το φεστιβάλ ArtWalk Πάτρας

Θέλετε ο γκρίζος τοίχος σας να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο έργο τέχνης;
Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6934269856 ή στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για την ένταξη του τοίχου σας στο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk που διοργανώνεται ετησίως από την Art in Progress.

Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό και έδρα την Πάτρα. Διοργανώνουμε τα μοναδικά διεθνή φεστιβάλ στην πόλη μας: το ArtWalk και το RE-culture. Υποστηρίζουμε την προσπάθειά μας αμιγώς σε εθελοντική βάση με σημαντικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία και την πόλη. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.artinprogress.eu.
Επιθυμούμε, να ενταχθεί και ο «τυφλός τοίχος» της πολυκατοικίας σας στο επόμενο ArtWalk!

Το ArtWalk πραγματοποιείται ετησίως κάθε Μάιο και Ιούνιο στην Πάτρα.

Η Art in Progress αναλαμβάνει όλη την διαδικασία. Χρειαζόμαστε την έγγραφη άδεια από τουλάχιστον το 75% των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.
Στο πλαίσιο του ArtWalk, η Art in Progress προσκαλεί διάσημους street artist από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο, ο τοίχος σας θα αποτελέσει τον καμβά για τη δημιουργία ενός μοναδικού καλλιτεχνικού έργου και θα γίνει επίκεντρο όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον οργανισμό και την δράση του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

  • www.artinprogress.eu,
  • στο Facebook (Art In Progress) ή
  • το instagram (artinprogress.patras).