ΚΑΜΙΝΙΑ: Ιδού οι καταγγελίες των πολιτών για καταπάτηση Αιγιαλού που ο Δήμος Πατρέων αγνοεί!

Όχι μόνο στην περίπτωση της αποκλεισμένης παραλίας των Αραχωβιτίκων, όπου βρίσκεται και η οικογενειακή βίλα Πελετίδη, αλλά ούτε και στην ανάλογη περίπτωση των Καμινίων, ο Δήμος Πατρέων ...μπαίνει στον κόπο να κινητοποιηθεί!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News.gr από τις 26 Ιουλίου 2018 οι κάτοικοι των Καμινίων έχουν καταθέσει στον Δήμο Πατρέων και στην Πολεοδομία Πατρών, καταγγελία για καταπάτηση Αιγιαλού και Παραλίας στην περιοχή τους, όπου τσιμεντένιες κατασκευές καταλήγουν μέσα στη θάλασσα των Καμινίων


Ωστόσο έως και σήμερα, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση ή απάντηση από τον Δήμο Πατρέων, ούτε καν από την Πολεοδομία Πατρών!
Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε, η σχετική καταγγελία έχει κοινοποιηθεί ονομαστικά και σε δύο  Αντιδημάρχους του κ. Πελετίδη, τους κυρίους Στάμο και Πελεκούδα.

Όμως απάντηση, δεν έχει υπάρξει από κανέναν!

Όπως φαίνεται από το έγγραφο, η καταγγελία έχει λάβει και επίσημο αριθμό πρωτοκόλλου από τον Δήμο Πατρέων (53919/26.7.2018).

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΑΜΟ και ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ- ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ!

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στον Δήμο Πατρέων, το Λιμενικό, μετά την σχετική καταγγελία που του υποβλήθηκε από τους κατοίκους,  με το υπ΄ αριθμ. Πρ. 12530 22/8/18 έγγραφο, προσήλθε για έλεγχο και αυτοψία και οι κάτοικοι είναι εν αναμονή των απαντήσεων!


Μάλιστα λέγεται ότι για συγκεκριμένες κατασκευές, εκκρεμούν πρωτόκολλα κατεδάφισης εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί καμία απόφαση.
Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση που σύμφωνα με τους κατοίκους αποτελεί εξόφθαλμη  καταπάτηση Αιγιαλού και Παραλίας, αλλά παρόλα αυτά, ο Δήμος Πατρέων δεν κινείται, ούτε αντιδρά!

Γιατί άραγε;


Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων, όπου βρίσκεται και η οικογενειακή βίλα Πελετίδη (φωτ.), που με τις υπόλοιπες οικίες, εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην θάλασσα.


Στα Καμίνια, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, οι αυθαίρετες τσιμεντένιες κατασκευές φτάνουν μέσα στη θάλασσα και όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, στο παρελθόν είχαν προκληθεί και ατυχήματα εξ αιτίας κάποιων εξ αυτών των κατασκευών.

Κι όμως ο Δήμος Πατρέων, δείχνει να μην ενδιαφέρεται για το θέμα.

Ποιος άραγε είναι ο λόγος; Μήπως γιατί κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων, όπου βρίσκεται και η οικογενειακή βίλα του Δημάρχου Πατρέων;