Ατομικό ελαιοτριβείο με βάση επαγγελματικά πρότυπα στην Αχαΐα !

Οι νέοι συνεχίζουν να προσπαθούν παρά την κρίση !  Έφτιαξε ιδιωτικό ελαιοτριβείο με απολύτως επαγγελματικά πρότυπα με στόχο να επεξεργάζεται μόνο τις δικές του ελιές ! Πρόκειται για το πρώτο ατομικό ελαιοτριβείο με βάση επαγγελματικά πρότυπα στην Αχαΐα με τον Νίκο Πολυζώη να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους , αποδεικνύοντας πώς παρά την κρίση οι νέοι συνεχίζουν να προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο. Ο κ. Πολυζώης, προσπάθησε όπως ο ίδιος τονίζει να έχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, αφού επιθυμία του είναι το λάδι του να συνεχίσει να είναι εξαιρετικής ποιότητας. 

Τρείς γενιές στον αγώνα για εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο !

Πρόκειται για την τρίτη γενιά ! Ο παππούς του Γέωργιος Πολυζώης δημιούργησε το ελαιοτριβείο της οικογένειας . Στη συνέχεια το ελαιοτριβείο μαζί με όλα τα μυστικά της προσεκτικής μεταχείρισης του καρπού συνέχισε ο πατέρας του Ηλίας Πολυζώης. Μετά από λίγα χρόνια έκλεισε το ελαιοτριβείο. Αρκετά χρόνια μετά και με πολύ προσπάθεια και κόπο ο Νίκος Πολυζώης αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το ελαιοτριβείο βάση σύγχρονων προδιαγραφών θέτοντας τα θεμέλια μιας υγιούς επιχείρησης.Έχοντας ο ίδιος ως πολύτιμο δώρο από την οικογένεια του την παράδοση και την εμπειρία ετών το ελαιοτριβείο του μετατρέπεται σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα μόνο αν τα πιστέψεις...

"Αποτελούσε για μένα όνειρο ζωής να φτιάξω πάλι το ελαιοτριβείο , όπως είχαν ο παππούς μου και ο πατέρας μου. Ο αγώνας για την υλοποίηση του στόχου μου ήταν μεγάλος, ήθελα οι γονείς μου να είναι υπερήφανοι και οι κόποι μια ζωής , οι κόποι της ζωής τους να μην πάνε χαμένοι , αντιθέτως να υπάρξει εξέλιξη . Αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου ελαιοτριβείο , για να επεξεργάζομαι μόνο τις δικές μου ελιές , να βγάζω το λάδι μου όπως πρέπει. Θα συνεχίσω με στόχο να φτάσω στην τυποποίηση , να προωθήσω το λάδι μου στο εξωτερικό , να κάνω το προιόν μου γνωστό. Δουλεύουμε συνεχώς , αγωνιζόμαστε κάθε μέρα καθώς η επιβίωση στις ημέρες μας είναι δύσκολη αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Τα  όνειρα γίνονται πραγματικότητα μόνο αν τα πιστέψεις και έχεις επιμονή και υπομονή" δηλώνει ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου Νίκος Πολυζώης

 

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί παρουσία πλήθος κόσμου 

 

Πρόκειται για έναν δραστήριο άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής και πρός το κοινωνικό σύνολο έχοντας ο ίδιος στο παρελθόν δημιουργήσει Πολιτιστικό Σύλλογο στην περιοχή του στον οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος.