Βάτραχος σε συσκευασμένη... σαλάτα ! – Τι απαντά το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Ένα από το πλέον hot θέματα συζήτησης μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου είναι η φωτογραφία με τον βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα ιδιωτικής ετικέτας σούπερ μάρκετ. Η συσκευασία αναγράφει ημερομηνία λήξης του προϊόντος στις 24/9/2018 και αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη σαλάτα θα πρέπει να βρέθηκε σε ράφι σούπερ-μάρκετ τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

Μετά τον χαμό που ακολούθησε και την απορία των χρηστών για το πως είναι δυνατόν ένας βάτραχος να πέρασε αλώβητος από όλη τη διαδικασία πλύσης και κοπής των λαχανικών και να παρέμεινε ζωντανός στη συσκευασία, το σούπερ μάρκετ έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλο