Νέος πρόεδρος ο Ηλίας Παυλίδης

Ο πατρινός  Ηλίας Παυλίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μεσολόγγι.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία η ανάκληση από το αξίωμα του Προέδρου κ. Βασιλείου Παγώνη.Μετά την αναδιάρθρωση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής:ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηλίας Παυλίδης, ΠάτραΑ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Βαγενάς, ΠάτραΒ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταύρος Γιατράκος, ΣπάρτηΓ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταύρος Σπαθής, ΑργοστόλιΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργιος Μαραγκός, ΑμαλιάδαΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ:  Βασίλειος Γεώργαρης, ΚόρινθοςΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σταύρος Γρηγορόπουλος, ΑργοστόλιΑΝΑΠΛ. ΟΙΚΟΝ. ΕΠΟΠΤΗΣ: Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, ΜεσολόγγιΜΕΛΟΣ:  Παναγιώτης Γεωργανές, Σπάρτη>> Ευάγγελος Ευαγγελίου, Αίγιο>> Αντώνιος Καλοθέου, Άργος>> Νικόλαος Κολλιόπουλος, Πάτρα>> Γεώργιος Παϊβανάς, Ναύπλιο>> Βασίλειος Παγώνης, Κιάτο>> Γεώργιος Ρώρος, Πάτρα>> Σπυρίδων Σπυρόπουλος, Αίγιο>> Σταύρος Χρόνης, ΠάτραΕπίσης το Σώμα αποφάσισε για τον ορισμό ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας και όρισε ως τρίτη επαναληπτική και καταλυτική την Κυριακή 10 Μαΐου.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν ο πρόεδρος κ. Σπύρος Σπυρόπουλος και το μέλος κ. Ευάγγελος Ευαγγελίου. Εκ μέρους του Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου, απεστάλη στον νέο πρόεδρο κ. Ηλία Παυλίδη η εξής συγχαρητήρια επιστολή:

"Με την ευκαιρία της εκλογής σας και συγκρότησης σε σώμα του νεου ΔΣ της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας ,θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε.  Θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε σας ενέργεια για να επιτύχουμε την προώθηση των κοινών μας στόχων αλλά και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της οικονομικής και κοινωνικής ανάκαμψης του εμπορικού κόσμου".

Στη φωτογραφία από αριστερά: ο κ. Σπυρόπουλος (πρόεδρος Εμπ.Συλλόγου Αιγιαλείας), ο κ. Σπαθής (πρόεδρος Εμπ.Συλλόγου Κεφαλλονιάς), ο κ. Σπυρόπουλος (πρόεδρος Εμπ.Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου), οΝΕΟΣ  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Ελλάδος κ. Παυλίδης, ο αντιπρόεδρος του Εμπ.Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Μαυρίδης και ο ταμίας κ. Τριανταφύλλου.