5ος Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδης ενημερώνει τα μέλη του ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 διεξάγεται o 5ος Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος Αρχ. Ολυμπίας.

Καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εγγραφών ορίζεται η 20η Μαρτίου που πρέπει να έχει γίνει και η κατάθεση των χρημάτων.

Το βασικό πακέτο Μαραθώνιου είναι 13€ και του Ημιμαραθώνιου είναι 10€. Εάν θέλετε και το αναμνηστικό Τ-SHIRT του αγώνα η επιβάρυνση για τoν Μαραθώνιο είναι 5€ και για τον ημιμαραθώνιο είναι 3€. Για την μεταφορά και καλύτερη διευκόλυνση των αθλητών ο Σύλλογος, αναλόγως των ενδιαφερομένων, προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο. Ε

πίσης αναφέρεται ότι έχει γίνει συνεννόηση με τον ΣΔΥΠ και τα μέλη του ΣΔΥΠ μπορούν να επικοινωνούν με την Πρόεδρο κα. Ελένη Παναγιωτοπούλου στο τηλεφ. 6972275149 αφού η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από κοινού. Το εκτιμώμενο κόστος υπολογίζεται στα 10€-12€ κατά άτομο. Κατόπιν συνεννοήσεως υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην εκδρομή και συνοδών.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδης» Αντώνη Κατσίκη, στο τηλέφ. 6973370438 για προέγραφες.

Πληροφορίες για τους αγώνες στην ιστοσελίδα