ΝΟΠ: Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων 2019 διεξάγεται στην πόλη της Λάρισας, και η ομάδα του ΝΟΠ συμμετέχει στους αγώνες που διοργανώνονται από τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας σε συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελούν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ).

Πρόκειται για την τελική φάση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος μικρών κατηγοριών, όπου τα παιδιά γεννημένα από το 2006 και μετά, θα αγωνιστούν για την τελική κατάταξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο ΝΟΠ μετέχει στον Β΄ Όμιλο μαζί με Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιο, Άρη Θεσσαλονίκης και ΣΚ Ροή. Στον Α΄ Όμιλο παίρνουν μέρος οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΕ Λάρισας.

Το πρόγραμμα του ΝΟΠ έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 18/7: Πανιώνιος-Άρης (6 μ.μ.), ΝΟΠ-Ροή (7 μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7: Ροή-Πανιώνιος (9 π.μ.), Π.Φάληρο-ΝΟΠ (10 π.μ.), Άρης-Ροή (6 μ.μ.), Πανιώνιος-Π. Φάληρο (7 μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/7: Π. Φάληρο-Άρης (9 π.μ.), ΝΟΠ-Πανιώνιος (10 π.μ.), Ροή-Π.Φάληρο (6 μ.μ.), Άρης-ΝΟΠ (7 μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/7: Ημιτελικοί (9 π.μ. και 10 π.μ.), αγώνας για θέσεις 5-6 (11 π.μ.), αγώνας για θέσεις 7-8 (12 μ.), μικρός τελικός (6 μ.μ.), μεγάλος τελικός (7 μ.μ.).

Προπονητής του ΝΟΠ είναι ο Θανάσης Κοντάκος, με βοηθούς του Βασίλη Λαμπάτο και Κώστα Σακκαλή και έφορο τον Γιώργο Θωμόπουλο.

SHARE:FacebookTwitter

Διαβάστε περισσότερα

Πέθανε Ολυμπιονίκης σε ηλικία 36 ετών - Σοκ στον αθλητισμό

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης του τζούντο Γκρεγκ Φάλον βρέθηκε νεκρός σε λόφο στο ανατολικό Σροπσάιρ. Η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη. Ο Ολυμπιονίκης ήταν μόλις 36 ετών.

Ο Φάλον ήταν ο τελευταίος τζουντόκα που κέρδισε παγκόσμιο τίτλο και είναι μόλις ένας από τους δύο Βρετανούς, μαζί με τον Νιλ Άνταμς, που είναι παράληλλα κάτοχοι τίτλων παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επίσης, κέρδισε τον τίτλο της Κοινοπολιτείας για την Αγγλία το 2002 και κατετάγη 7ος στου Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008, ενώ αποσύρθηκε από τον αθλητισμό τρία χρόνια μετά. Είχε έναν γιο.

Όταν αποσύρθηκε έγινε προπονητής και ανέλαβε τον Μάρτιο προπονητής στην Ένωση Τζούντο της Ουαλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοφιλέστερα Νέα