ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα λάθη που κάνετε κατά την ενυδάτωση του προσώπου σας

Οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, ανεξάρτητα από το πόσο απλή ή περίπλοκη είναι, ολοκληρώνεται με ένα στρώμα της αγαπημένης σας ενυδατικής κρέμας.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της ρουτίνας υπάρχουν κάποια λάθη που κάνετε και δεν γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή για το δέρμα σας. Δείτε ποια είναι αυτά έτσι ώστε να αρχίσετε να τα αποφεύγετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δεν ακολουθείτε τη σωστή σειρά

Το layering στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας αποτελεί το κλειδί. Καθαριστικό, τόνερ, ορός, λοσιόν, κρέμα. Ο γενικός κανόνας λέει ότι η περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να εφαρμόζεται από το πιο λεπτό στο πιο παχύ προϊόν, ενώ είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να αφήσετε το κάθε προϊόν να δράσει για κάποια ώρα πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Χρησιμοποιείτε λάθος προϊόντα

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο του δέρματός σας. Είτε πρόκειται για λιπαρό, ξηρό, ευαίσθητο, φυσιολογικό ή μεικτό δέρμα, υπάρχουν πολλές φόρμουλες στην αγορά που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Συζητήστε με έναν επαγγελματία, ζητήστε δείγματα από καταστήματα, κάντε την έρευνά σας και στη συνέχεια αγοράστε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματός σας.

Δεν καθαρίζετε το δέρμα σας

Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι περισσότερες δεν καθαρίζετε σωστά το δέρμα μας. Το αποτέλεσμα; Εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα πάνω από τα υπολείμματα μακιγιάζ και το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να σφραγίζετε τους ρύπους στο δέρμα σας. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ, καθαρίστε το δέρμα σας τρίβοντας απαλά με το καθαριστικό για περίπου ένα λεπτό και μετά εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σε ελαφρώς υγρό δέρμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search