ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Κορονοϊός: Νεογέννητο τραβά τη μάσκα του γιατρού και γίνεται viral σε όλο τον κόσμο!

Ο Dr Samer Cheaib είναι γυναικολόγος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Την ώρα που έφερε στο φως ακόμα ένα μωράκι κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία για να καταγράψει την μεγάλη αυτή στιγμή. Και δεν φανταζόταν ότι η φωτογραφία αυτή θα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού. 

 

Στην φωτογραφία, ο Dr Cheaib κρατάει ψηλά το μωρό αλλά το πιτσιρίκι έχει γαντζωθεί από τη μάσκα του με το αριστερό του χέρι! Είχε τόση δύναμη μάλιστα που του τράβηξε τη μάσκα από το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί όχι μόνο το πρόσωπο του γιατρού αλλά και ένα τεράστιο χαμόγελο!

 

Ο γιατρός πόσταρε την φωτογραφία στα social media και έγινε πανζουρλισμός. Η φωτογραφία είναι πραγματικά εντυπωσιακή αλλά το ίδιο και η λεζάντα που την συνοδεύει. Έγραψε ο γιατρός: «Το είχαμε ανάγκη αυτό το σημάδι ότι θα βγάλουμε σύντομα τις μάσκες».

 

Πάνω από 13.000 σχόλια ζητούν η φωτογραφία αυτή να γίνει η φωτογραφία της χρονιάς. Κι αυτό γιατί δίνει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search