ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

10.000 ραντεβού ακυρώθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου λόγω κορωνοϊού

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έως και 10.000 ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί εντός εξαμήνου έχουν «παγώσει» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με τον βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, ο οποίος προέβη στη σχετική αποκάλυψη.

«Ο υγειονομικός αυτός γίγαντας ασχολείται μόνο με περιστατικά κορωνοϊού και έκτακτα χειρουργεία», σημειώνει ο βουλευτής, ο οποίος τονίζει πως «ναι μεν ο σχεδιασμός και τοπικά έχει θετικό αποτέλεσμα αφού η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει περιοριστεί και δεν ξέφυγε», ωστόσο όπως λέει «χρειάζονται άμεσα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και τα απαραίτητα είδη εξοπλισμού των υγειονομικών».

«Για το λόγο αυτό και για πολλούς ακόμη στηρίζω την αυριανή κινητοποίηση των νοσοκομειακών ιατρών και στην Αχαϊα», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν περικοπεί ραντεβού και χειρουργεία, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για τη διαχείριση του ιού, χωρίς ωστόσο, όπως τονίζεται από την 6ΥΠΕ να παραλύουν τα νοσοκομεία και το Ρίο να αποτελεί μόνο νοσοκομείο κορωνοϊού. «Γίνονται έκτακτα χειρουργεία, εφημερεύει, δέχεται περιστατικά, τα οποία όμως είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένα αφού οι πολίτες δεν καταφεύγουν εκεί με το παραμικρό, ενώ φοβούνται και μην ενδεχομένως κολλήσουν. Όπως και να χει, ο σχεδιασμός είναι επαρκής για την ώρα, υπάρχει και δεύτερο πλάνο αν χρειαστεί σε έκτακτη περίπτωση και όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι έτοιμα. Παράλληλα, γίνονται προσλήψεις υγειονομικών που κατανέμονται», τονίζουν στελέχη της 6ΥΠΕ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search