ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός : Πληροφορίες για πέντε νεκρούς στην Ελλάδα

Νεότερη ενημέρωση: Τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40 χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη 

Στους 37 αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον κορωνοϊό.

 

Τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

 

Ο 40χρονος  νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, ένας 62χρονος στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας ένας 71χρονος από την Ξάνδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήμετα) και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο. 

 

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

 

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν την Κυριακή.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγεία μέσω του Σωτήρη Τσιόρδα φαίνεται πως μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν την Κυριακή.

 

Συγκεκριμένα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 65χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, ένας 77χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούν άτομα που βρίσκονταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

 

Δεν προέκυψαν πληροφορίες αν οι τέσσερις άνθρωποι που κατέληξαν αντιμετώπιζαν υποκείμενα νοσήματα.

 

Πλέον, μένει να επιβεβαιωθεί στις 18:00 από τον Σωτήρη Τσιόρδα αν τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας ανέβηκαν από 32 σε 36.

 

 

 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Στους 35, σύμφωνα με πληροφορίες, αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον κορωνοϊό. Τα τρία τελευταία θύματα φέρεται να είναι ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

 

Ο ένας νοσηλευόταν στο Σωτηρία, ο δεύτερος στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και ο τρίτος με καταγωγή από την Ξάνθη, νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.

 

Τρεις οι νεκροί από κοροναϊό στην Ξάνθη

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κοροναϊό από την περιοχή, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xanthinea.

 

Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search