ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Με δάκρυα στα μάτια η 27χρονη άκουσε την απόφαση


Mε δάκρυα δέχθηκε την απόφαση Εισαγγελέως και Ανακριτή Πατρών, η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της , που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην παραλία της Πλάζ, στην Αγυιά. 

Η 27χρονη που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε. Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέως και Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα. Στο πλευρό της βρίσκονταν οι γονείς της επαναλαμβάνοντας πως δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 27χρονης κατηγορούμενης, στο άκουσμα της απόφασης λύγισε, λέγοντας "πάρτε εμένα μέσα, πάρτε με και μένα, όχι το παιδάκι μου".

Ο Πατρινός Δικηγόρος της Γιάννης Αποστόλοπουλος, ισχυρίζεται πως η γυναίκα βρίσκεται σε επιλόχια κατάθλιψη και έχει ζητήσει να υποβληθεί σε ψυχιατρική γνωμάτευση.

Όπως εξήγησε ο συνήγορος της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, «η προθεσμία ζητήθηκε, ώστε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, διότι στο παρόν χρονικό στάδιο ο βασικός μας ισχυρισμός είναι ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία, αλλά για το ειδικό ποινικό αδίκημα της παιδοκτονίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search