ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Μηδενική ανοχή στο διπλοπαρκάρισμα - 200 πινακίδες σε τέσσερις ημέρες ξήλωσε η Τροχαία

"Καμία ανοχή", διαμηνύει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος για το "σαφάρι" των τελευταίων ημερών που αφορά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κυρίως το διπλοπαρκάρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημα της πόλης, όπως αναφέρει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί το 30% του κυκλοφοριακού που προκαλείται καθημερινά στην πόλη!  Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, έχουν "ξηλωθεί" περισσότερες από 200 πινακίδες για διπλοσταθμεύσεις, ενώ τα αυστηρά μέτρα, σύμφωνα με τον κ. Νιάρο θα συνεχιστούν. "Δεν επιτρέπεται να προσβάλουμε έτσι την πόλη μας. Είναι ντροπή", είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: 

"Βλέπει ο οδηγός που έχει διπλοπαρκάρει για να πιει τον καφέ του, ότι του βεβαιώνεται κλήση και αμέσως ζητά να του βάλουν τον καφέ σε πλαστικό για να φύγει. Δηλαδή, αν δεν έβλεπε τον Τροχονόμο, θα καθόταν εκεί; Απαράδεκτο να επιδεικνύουμε αυτή την προκλητική συμπεριφορά και θράσος".

Την Παρασκευή 14/02

Την Παρασκευή 14-02 η Τροχαία έδωσε ένα σαφές μήνυμα στους οδηγούς που δεν συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνεχίζουν να διπλοπαρκάρουν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας δημιουργώντας κατάσταση κυκλοφοριακού εμφράγματος ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Η κατάσταση που επικρατούσε την Παρασκευή το πρωί ήταν απαράδεκτη με δεκάδες οδηγούς να διπλοπαρκάρουν τα οχήματα τους και να προκαλούν χάος , την ίδια ώρα που ένα τροχαίο στην οδό Κορίνθου είχε προκαλέσει έμφραγμα με τα οχήματα να κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Σχεδόν όλες οι κεντρικές αλλά και οι κάθετες οδοί της πόλης είχαν "φρακάρει" !  Το σύνολο των δυνάμεων της Τροχαίας είχε αναπτυχθεί σε όλο σχεδόν το κέντρο της πόλης, προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία και κατά την διάρκεια των ελέγχων με πραγματικά μηδενική ανοχή αφού η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω οι αστυνομικοί της τροχαίας αφαίρεσαν περίπου 45 πινακίδες κυκλοφορίας από ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν διπλοπαρκάρει .

Το Σάββατο 15/02

Δεν πήραν όπως φαίνεται στα σοβαρά, το μήνυμα της Τροχαίας οι πατρινοί οδηγοί, από την… αιφνιδιαστική επιχείρηση της Παρασκευής, όπου αφαιρέθηκαν 45 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, στο κέντρο της πόλης και χθες, συνέχισαν την ίδια αντικοινωνική συμπεριφορά του διπλοπαρκαρίσματος, σαν να μη συνέβαινε τίποτα.Λίγο μετά τις 10 το πρωί, η εικόνα του μπάχαλου, έκανε πάλι την εμφάνισή της στο κέντρο της Πάτρας, με δεκάδες οδηγούς αυτοκινήτων να διπλοπαρκάρουν όπου έβρισκαν, περιφρονώντας επιδεικτικά την τήρηση κάθε έννοιας οδηγικής συμπεριφοράς. Η Τροχαία αναγκάστηκε και χθες να βγει στους δρόμους, πιο συντεταγμένα αυτή τη φορά, και αφαίρεσε συνολικά 68 πινακίδες κυκλοφορίας από αντίστοιχα οχήματα. Εκτός από ένα περιπολικό, στην επιχείρηση συμμετείχαν χθες και τέσσερις αστυνομικοί που έκαναν πεζή περιπολία σε όλο το κέντρο, μοιράζοντας κλήσεις και αφαιρώντας πινακίδες οχημάτων, όπου η παράβαση ήταν εξόφθαλμη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βέροια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search