ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Οι επισκέψεις Κικίλια σε δομές υγείας και Περιφέρεια- Στη Μητρόπολη με την Τζ. Μπαλατσινού (ΦΩΤΟ)

Με προσκήνυμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.



 Ο κ. Κικίλιας στη συνέχεια έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο, όπου είχαν συζήτηση.

Αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ όπου συζήτησε με τον διοικητή Γιάννη Καρβέλη τα τρέχοντα ζητήματα στο χώρο της υγείας. Ακολουθώντας το πρόγραμμά του συναντήθηκε μετά με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και συμμετείχε σε σύσκεψη στην περιφέρεια.

Επόμενη "στάση" του υπουργού το ΠΓΝΠ όπου είχε εκτενή συζήτηση με την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ περιηγήθηκε στους θαλάμους του νοσηλευτικού ιδρύματος και μίλησε με ασθενείς.


 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή σεισμική δόνηση σημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search